Over Ons

De MTB Marathon Amerongse Berg wordt georganiseerd door de Lions Club Utrechtse Heuvelrug. Dit is een gemengde serviceclub met ongeveer 40 leden.

Lions

Zet jij je graag in voor je omgeving? Dan is de Lionsclub iets voor jou! Lions zetten zich lokaal én internationaal belangeloos in om anderen te helpen. Door geld bijeen te brengen, maar ook door de handen uit de mouwen te steken. Met ruim 1,4 miljoen leden zijn we al meer dan 100 jaar actief over de hele wereld. Je krijgt er veel voor terug: vriendschap en gezelligheid, de kans om iets te leren, persoonlijk te groeien en de mogelijkheid om met elkaar iets goeds te doen voor de samenleving. In Nederland zijn ruim 430 Lionsclubs actief: mannen-, vrouwen- en gemengde clubs, maar ook speciale clubs met alleen expats of mensen met dezelfde culturele achtergrond. Geen enkele club is hetzelfde. Maar allemaal dragen ze hetzelfde motto uit: Lions helpen!

Wil je eens kennismaken? Vind een club via jouw buurt!

Leos

Een Leo Club is een serviceclub voor jonge mensen van 18 tot 35 jaar die regelmatig bij elkaar komen om service te bieden aan de maatschappij. Dit komt voort uit de visie dat wij iets voor anderen in onze samenleving kunnen betekenen. Leo Clubs zijn verenigd in de Vereniging Leo Clubs Nederland en maken onderdeel uit van de Lions Clubs International.

Wil je eens kennismaken? Vind een club via jouw buurt!

Vrijwilligers

Naast de leden van de Lions Club Utrechtse Heuvelrug zijn op de dag zelf ook talrijke vrijwilligers actief:

Sponsoren

Naast alle vrijwilligers, wordt de MTB Marathon Amerongse Berg ook ondersteund door de volgende partners: